Paper Mill Studios

Paper Mill Studios

ByrneLooby worked with Gresford Architects and Stack London on the renovation and conversion of an Islington warehouse to create a new 450 square metre photography studio, office and living space. The original building contained many interesting and usable features with exposed beams, brickwork and floor joists which were incorporated into the design to create an authentic yet, contemporary design for this workspace. Careful subdivision of the space has also created a private residence in the upper levels of the original Paper Mill building.

Paper Mill Studios
  Our Role

Our Role

Our team of experts at ByrneLooby in London assisted in developing the scheme, by introducing complex steel framing to support the existing warehouse across its full width to the rear. This created a large open-plan space and maximised levels of natural light at the lower level. The fantastic new space has received a great deal of interest since its re-opening and has already been used for several exciting new projects.

Got a Question? Drop Us a Message!